:

Milloin kannattaa matkustaa Pariisiin?

Table des matières:

 1. Milloin kannattaa matkustaa Pariisiin?
 2. Mitä nähdä Pariisissa?
 3. Onko Pariisissa lunta?
 4. Onko Pariisi kallis?
 5. Kauanko Pariisiin kestää lentää?
 6. Onko Pariisissa turvallista?
 7. Mitä Pariisissa kannattaa syödä?
 8. Miten pukeutua Pariisissa?
 9. Pitääkö Pariisissa Tipata?
 10. Mitä Pariisista kannattaa ostaa?
 11. Paljonko maksaa lento Pariisiin?
 12. Kauanko Helsingistä lentää Pariisiin?
 13. Voiko vesijohtovettä juoda Pariisissa?
 14. Kauanko kestää lento Helsinki-pariisi?
 15. Kauanko lento Pariisiin kestää?

Milloin kannattaa matkustaa Pariisiin?

Parhaat ajat matkustaa Ranskaan ovat huhtikuusta kesäkuuhun ja syyskuusta marraskuuhun. Silloin siellä on vähemmän ihmisiä, ja lämpötilat ovat matalampia kuin helteisenä kesäaikana. Jos kaipaat suksille, sinun kannattaa saapua laskettelurinteille milloin tahansa joulukuusta huhtikuun alkupäiviin.

Mitä nähdä Pariisissa?

Pariisin nähtävyydet: Top 10 kohteet

 1. Eiffel-torni. Eiffel-torni on ehdottomasti tärkein Pariisin nähtävyyksistä. ...
 2. Musée d'Orsay. Haluatko ihailla Monet'n unikoita? ...
 3. Notre-Damen katedraali. ...
 4. Louvren taidemuseo. ...
 5. Sacré-Coeurin basilika. ...
 6. Sainte-Chapellen kappeli. ...
 7. Pompidou-keskus. ...
 8. Moulin Rouge.

Onko Pariisissa lunta?

Talvella lunta tulee muutaman kerran, mutta se jää harvoin maahan moneksi päiväksi. Talvisin on öisin yleensä pari kolme astetta lämmintä, mutta yöpakkasia on niitäkin melko usein ja viiden pakkasasteen lämpötiloja koetaan niitäkin muutaman kerran joka talvi.

Onko Pariisi kallis?

Pariisi on hintatasoa maailmanlaajuisesti vertailtaessa hintava kohde. Suomen keskiarvoon verrattuna Pariisin yleinen hintataso on 1.99% korkeampi ja vuokrahintataso 7.07% matalampi.

Kauanko Pariisiin kestää lentää?

Lentoaika Helsinki-Pariisi-Helsinki on hieman yli kolme tuntia.

Onko Pariisissa turvallista?

Pariisi on suhteellisen turvallinen kaupunki, mutta taskuvarkaita siellä on syytä varoa. Varkauden riski on suurin metrossa sekä Eiffel-tornin kaltaisten suosittujen turistikohteiden ympäristössä. Niissä liikuttaessa tavaroitaan on syytä valvoa erityisen tarkkaan.

Mitä Pariisissa kannattaa syödä?

Joitain maistamisen arvoisia ruokia ovat monet kaikkein tutuimmat ruoat, kuten burgundinpata (bœuf bourguignon), coq du vin eli viinissä haudutettu kana, yrteillä maustettu kalakeitto eli bouillabaisse ja Quiche Lorraine. Pariisi on hyvä paikka maistella merellisiä herkkuja.

Miten pukeutua Pariisissa?

Pariisilaiset luottavat laadukkaisiin ja istuviin vaatteisiin eivätkä käytä enempää kuin kahta asustetta kerrallaan. Pariisilainen ei noudata trendejä orjallisesti. Kannattaa ennemmin miettiä, mikä on oma tyyli ja seurata sitä.

Pitääkö Pariisissa Tipata?

Ranska. Ranskassa noin 10 prosentin huomaamaton tippaus ravintolassa osoittaa, että olet tyytyväinen, muuten ei tarvitse jättää mitään. Kahviloissa tai baareissa ei tarvitse tipata lainkaan. Jotkin ravintolat jopa kieltävät tippauksen erillisellä kyltillä, jossa lukee "Pourboire interdit".

Mitä Pariisista kannattaa ostaa?

Pariisista voi hyvin ostaa viimeisintä huutoa olevaa muotia, ja siellä on myös erinomaiset valikoimat ajatonta klassista tyyliä edustavia vaatteita, asusteita ja kenkiä. Myös erilaiset korut, jalokivet ja kellot ovat nekin erinomaisia ostoksia, joita voi katsella kaikkein hienoimmilla ostoskaduilla.

Paljonko maksaa lento Pariisiin?

Finnair lennot reitille Helsinki - Pariisi Halvin lentoyhtiön Finnair lento kohteesta Helsinki kohteeseen Pariisi viimeisten 72 tunnin aikana oli 144 €. Yleensä lentoyhtiöllä Finnair on 18 lentoa tällä reitillä joka viikko keskihinnan ollessa 261 €.

Kauanko Helsingistä lentää Pariisiin?

Lentoaika Helsinki-Pariisi-Helsinki on hieman yli kolme tuntia.

Voiko vesijohtovettä juoda Pariisissa?

Pariisin vesilaitos (Eau de Paris) ylläpitää ja kehittää yhteistyössä Pariisin kaupungin kanssa yleisten juomavesipisteiden (fontaines d'eau potable) verkostoa. Eri puolilla kaupunkia on yhteensä 1200 vesipistettä, joista saa samaa vesijohtovettä kuin hanastakin.

Kauanko kestää lento Helsinki-pariisi?

Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Pariisi on 3t 05m. Suoria lentoja Helsinki - Pariisi lennetään joka päivä.

Kauanko lento Pariisiin kestää?

Helsinki-Vantaan lentokentältä lähtevät suorat lennot Pariisiin. Lentoaika Helsinki-Pariisi-Helsinki on hieman yli kolme tuntia.